Доставка и Плащания

Доставката се извършва от фирма, наета от INTER.BG – “ЛЕО ЕКСПРЕС“. Цената на доставка е формирана според тарифата на фирмата доставчик. Сумата за доставка се прибавя към наложения платеж.


ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под  10 лева, такива поръчки вече се изпращат само след предварително заплащане на тяхната сума.


Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма Лео  Експрес.

*Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео  Експрес и зависи от обема и големината  на продуктите*


РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!


Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно. 

*Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера. 

*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.   


Примерни цени:

до 2 кг - 4.99 лв

до 5 кг - 6.99 лв

до 10 кг 9.99 - 12.99 лв

до 15 кг - 13.99 - 15.99 лв

до 20 кг - 16.99 - 24.99 лв

от 20 до 30 кг - 24.99 - 29.99 лв

от 30 до 40 кг - 29.99 - 49.99 лв


Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване. Срок за доставка:

На територията на София, пратките пристигат на следващия работен ден след изпращане

Извън София, доставката отнема един или два работни дни, с изключение на малките населени места, където куриерите работят по график няколко дни в седмицата

Направени поръчки до 15:00 часа се предават на куриер на същия ден

Проверявайте своевременно, при получаване на стока, дали тя е здрава и неразопакована.


По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.


Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас.